Elite Business Club Constanta

Drag îmi este să văd că femeile pot reuși în afaceri și că acest domeniu nu mai este demult unul exclusiv al bărbaților. Le admir și le susțin inițiativele, în special când se implică în proiecte de voluntariat și îi ajută pe cei mai puțin norocoși în viață. Doamnele și domnișoarele care fac parte din Clubul Elite Business Constanța au demonstrat, de câte ori a fost nevoie, că le pasă de semenii din jurul lor, poate mai mult decât bărbaților. Am aflat multe povești frumoase în ultimele luni depre implicare și dăruire, de la ambasadoarele Mery Mambet și Anda Nicola din cadrul Elite Business Club Constanța, iar astăzi am avut ocazia să discut cu Oana Stan, o altă reprezentantă  a organizației.

Este uimitor să afli că o tânără de doar 28 de ani are propria afacere, că a luptat doi ani să obțină fonduri europene nerambursabile și că în prezent are o fabrică de cosmetice. Techir se numește, dar povestea afacerii Oanei Stan cu produse cosmetice pe bază de nămol este lungă și o voi scrie într-un alt articol, dedicat special ”Miracolului care vine la tine”.

Organizația ”Elite Business Club Constanța” pare elitistă dacă ne luăm strict după ceea ce ne sugerează denumirea sa, dar am aflat că oricine are o afacere sau dorește își dezvolte propriul business poate participa la evenimentele organizate de femeile de succes din Constanța. Ele ne demonstrează că au reușit și își împart cunoștințele căpătate, pentru ca altora să le fie mai ușor să răzbată în vâltoarea mediului de afaceri, deloc confortabil pentru mulți dintre noi. Oana mi-a spus că nu-i ușor, dar nici greu, dacă faci ceea ce îți place.

În Clubul Elite Business, femeile dar și bărbații ce dețin afaceri destinate femeilor, oameni care au deja proiecte de succes, se ajută între ei, stabilesc contacte și le oferă consultanță celor nou intrați în organizație. Cum spuneam, activitățile acestor femei sunt incredibil de umane, de la donații și acte de caritate, până la asigurarea tratamentului necesar femeilor foarte bolnave și susținerea în școală a copiilor acestora. Doamnele pe care că le cunosc și care sunt ambasadori ai clubului, au un suflet mare și te copleșesc atunci când povestesc, cu modestie, despre lucrurile frumoase pe care le-au făcut pentru semenele lor lipsite de ajutor și de speranță.

Dacă vrei să le vezi și să le auzi, ai ocazia miercuri 30 mai, de la ora 17.30, când Elite Business Women te invită să îți prezinți afacerea sau compania, la întâlnirea de business networking și antreprenoriat, marca Elite Business Club din Constanta.

Te așteaptă alături de antreprenoare și antreprenori, domni și doamne, cu surprize frumoase. De asemenea, te încurajează să nu uiți cărtile de vizită. Evenimentul este creat sub formă de paneluri de discuții și networking organizat, astfel că fiecare participant se poate prezenta și poate participa activ.

În cadrul întâlnirii vei putea să întâlnești potențiali clienți și parteneri de business, să identifici cele mai bune practici din industria ta și din industrii adiacente ori să înveți din experiența mentorilor de business.

De la Oana Stan am mai aflat că unul dintre speakerii participanți este Camelia Șucu, jucător de top pe piața de mobilier și design interior din România. Co-fondatoare, în 1993, a Mobexpert, Camelia Șucu a făcut în 2007 exit-ul din cea mai mare companie autohtonă de profil, întâi pentru a se dedica segmentului premium al pieței de mobilier, iar apoi pentru a-și diversifica portofoliul cu noi proiecte, toate centrate pe aceleași trei valori: frumusețe, armonie, sănătate.

Dacă ești antreprenor, manager, freelancer sau specialist în afaceri și vrei să afli de oportunități și trenduri care nu sunt publicate nicăieri, să îți lărgesti orizontul și să deschizi noi uși către posibilități la care nu visai, poți participa la Elite Business Club Constanța by Elite Business Women.

***Înscrierea la eveniment și plata, se fac online.
*** Detalii AICI- elitewomen.org/elite-business-club/
sau prin email, la contact@elitewomen.org

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Auris Luca

Auris Luca

Journalist, travel and lifestyle blogger, storyteller and copywriter