Bună! Sunt Auris Luca și îmi place să-i las pe alții să vorbească despre mine, dar o să scriu două vorbe aici și las ușa deschisă să aruncați o privire. Dacă apreciați compania, vă mai aștept la o limonadă pe malul mării sau la un vin fiert în vârf de munte, în funcție de locul în care mă aflu, pe care vi-l pot recomanda cu drag. Mi-ar plăcea să purtăm împreună discuții legate de călătorii, vacanțe și peripeții.

Lucrez în radio de 21 de ani. Am început în vremea studenției cu Radio Contact, apoi mi-ați auzit vocea la ProFM, iar de 10 ani îmi exersez simțul civic la Radio Sky. Toate în Constanța, să ne înțelegem. Îmi doresc să trăiesc într-o permanentă vacanță, să am bagajul mereu la ușă și să povestesc, cu lux de amănunte, depre locurile pe care le văd, cu bunele și cu relele lor, despre experiențele pozitive sau negative. Acesta este motivul pentru care am decis să lansez blogul aurisluca.ro, un loc în care să predomine discuțiile despre călătorii, vacanțe, plusurile și minusurile anumitor stațiuni, atracții turistice sau locuri de cazare.

Mă bucur că ați trecut pe-aici! Vă mai aștept cu povești de vacanță și îmi doresc să împărtășiți și voi  experiențele, cu mine și cu cititorii mei, în comentariile de la finalul fiecărui articol.

Vacanțe frumoase și lectură plăcută!