Advertoriale

Answear. I love you!

By November 2, 2017 No Comments

Cânt. Azi am împlinit un an de când sunt împreună cu Alex și nu a dat niciun telefon. ”River flows in you” este cântecul nostru. Visam o zi romantică alături de el și nu s-a obosit să-mi dea măcar un mesaj.

Cânt. Prima dată când l-am ascultat pe Yiruma a fost pe o terasă liniștită de pe malul mării, chiar când l-am cunoscut pe Alex. Purtam o fustă tutu, un body superb și o pălărie care-mi dădea un aer misterios, luate de pe answear.ro. Chiar asta i-a atras atenția. Și el era îmbrăcat tot de la ei. Avea ghete, pantaloni și o cămașă din denim, toate comandate online de la același magazin. Chiar am glumit atunci și spuneam că #WeAreTheAnswear.

Cânt. Azi m-am îmbrăcat cu aceleași haine pe care le purtam când l-am văzut prima oară. Îmi amintesc de parcă a fost ieri, cum mi-a cumpărat flori de la o florăreasă care a venit la masă. Le-am pus în pălărie, că nu era nicio vază pe-acolo. M-a luat apoi de mână şi m-a dus pe plajă. Și-a scos cheile din buzunar și a scris cu brelocul pe nisip numele noastre. Le-a citit cu voce tare și mi-am dat seama că sună bine împreună. Miru & Alex. Mi-a luat eșarfa cu imprimeu floral pe care o aveam legată la geantă, a înnodat capetele între ele, mi-a așezat-o în jurul gâtului și mi-a zis să mă gândesc la o plajă din Hawaii. M-am trezit că dansez în brațele lui pe malul mării. Aşa e Alex, mereu surprinzător, niciodată previzibil şi extrem de romantic…

#WeAreTheAnswear

Cânt. Mă gândeam că azi vom face ceva deosebit, credeam că suntem suflete pereche. Și chiar suntem. Anul acesta de Paște ne-am cumpărat cadouri și am decis să le deschidem împreună. Ne comandasem același lucru. Tricouri Levi’s de pe answear.ro. Și totuși, azi nu mi-a dat nici măcar un mesaj. Acum sunt la pian, dar gândul mi-e la Alex. Mă privește din fotografia pe care am făcut-o primavara asta. Mi-aduc aminte că în ziua aceea am mers pe plajă şi a construit o casă din nisip. Și-a scos pantoful și l-a folosit pe post de mistrie. A nivelat pereții și acoperișul, să pară cât mai reală. Mi-a zis că așa va arăta casa noastră, cea în care vom locui împreună. Ce nebun e! Îmi place când face planuri de viitor pentru noi.

#WeAreTheAnswear

Cânt. Melodia noastră. Măcar dacă mi-ar fi dat ceva de înțeles. Dar ieri ne-am despărțit prieteni. Iubiți. Nu știu ce am spus, ce a gândit peste noapte, ce a visat ori ce s-a putut întâmpla, astfel încât să nu dea un semn toata ziua. Poate, deși exclud categoric, dar totuși, poate s-a supărat că i-am luat cravata de la gât la petrecerea dată de părinții lui, să îmi prind părul cu ea. Dar nu îl cred în stare de așa ceva. Părea fericit că a scăpat de zgarda aia de la gât.

Cânt. Sunt ”fata din visul lui, pe care a cunoscut-o la apus”. Nu mă poate uita prea ușor, nu are cum să renunțe la mine, ne-am promis iubire veșnică. De câte ori nu mi-a zis că mă adoră… De Valentine’s Day și-a dat jos tricoul roșu pe care îl purta și a desenat cu el o inimă pe masa de la bar. Avem amintiri atât de frumoase! Suntem perfecți împreună, #WeAreTheAnswear, iar clipurile campaniei TV cu același nume, ne-au inspirat.

Cânt. Mi-e dor de el, mi-e dor de noi. Port și acum la gât pandantivul ce reprezintă infinitul dragostei noastre, pe care mi l-a făcut din cerceii rotunzi pe care îi aveam într-o zi la urechi. Asta a fost după ce a alunecat pe stabilopozii de la Cazino, în timp ce voia să îmi facă o poză. Eu ”l-am salvat”. Mi-am scos cureaua și l-am tras cu ea, fără să mă ud la picioare. Am făcut apoi și poza pentru care aproape că a făcut o baie în mare. Mă rog, cele 20 de fotografii de care are nevoie o fată ca să poată alege una bună. Avem într-un an amintiri cât alţii în 10. Odată a purtat eșarfa mea timp de o lună pe post de bandană, după ce o prietenă geloasă i-a tăiat o șuviță de păr de la rădăcină. Ciudată fată!

#WeAreTheAnswear

Cânt. Aud pe cineva, iar câinele meu meloman își ciulește urechile și se uită nerăbdător spre ușă. Sigur a venit Alex. Toto îl iubește maxim și de fiecare dată când îl vede, așteaptă cuminte să îi așeze șapca lui peste urechile ciufulite. N-avea cum să-mi facă o surpriză neplăcută de ziua noastră, doar #WeAreTheAnswear. And I answear: I love you!

#WeAreTheAnswear

P.S. Evident că n-a uitat de ziua noastră. A creat doar un pic de suspans și apoi au urmat … muuuulte surprize. V-am spus că e cel mai romantic băiat din lume, până și florile le-a legat cu cravata lui. Și în locul unui selfie banal, poza noastră în lentilele ochelarilor lui de soare uitați la mine pe pian a devenit amintirea primei aniversări din album.

Articol scris pentru proba 15 a concursului SuperBlog 2017 în urma provocării Answear de a testa hainele și accesoriile pentu a îndeplini și alte roluri decât cele pentru care au fost concepute.

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Auris Luca

Auris Luca

Journalist, travel and lifestyle blogger, storyteller and copywriter